Noutăți

A fost lansată o nouă versiune a site-ului colegiului!

Odată cu sosirea primăverii pe meleagurile tării noastre, în incinta Colegiului Financiar-Bancar de asemenea au avut loc schimbări. Schimbările se referă la infrastructura IT, și anume la pagina web a sa. De astăzi, 2 martie 2015, va fi accesibilă o nouă versiune a site-ului, la aceeași adresă:

http://www.cfbc.md

Este nu doar o schimbare a interfeței vizuale, ci este o schimbare totală a paginii web, cu modificări calitative și cantitative semnificative. 

De acum înainte, veți putea vedea orarul lecțiilor în regim online, accesînd pagina aceasta.

Va fi posibil să vizualizați CV-urile la toate cadrele didactice, cu disciplinile pe care le predau acestea în colegiu la noi, aici.

Nu doar profesorii sunt accesibili întregului public, ci și toți elevii care studiază la noi în colegiu. Vedeți aici.

Despre noile evenimente, care vor avea loc în colegiu, veți afla din calendarul evenimentelor, amplasat aici.

Dacă ești un blogger, sau dacă nu ești blogger, dar ai vrea să încerci, special pentru tine a fost creată posibilitatea de a îți împărtăși capacitățile, ideile și aspirațiile cu cei din jur: colegi, profesori, prieteni din afara colegiului, și alții. Este necesar doar să îți creezi un cont special, și n-ai decît să începi a publica materiale în blog ;) (pentru a-ți crea cont este necesar să te adresezi la administrație, unde vei afla detalii)

Toate pozele și clipulețele video de la diferite evenimente, de acum înainte își vor avea locul său la noi pe site. Special pentru ele a fost creată galeria foto și galeria video

La fel, cei pasionați de rețelele de socializare pot de acum distribui orice material pe Facebook, și la fel, pot comenta orice material, autentificîndu-se cu contul său Facebook.

Și aceasta nu este tot. Pe site se găsește, și va mai fi adăugată foarte multă altă informație utilă.

Siteul este în continuă dezvoltare, deci, rămîi cu noi! Pune like pe noua noastră pagină de Facebook: https://www.facebook.com/ColegiulFinanciarBancarChisinau

Felicitări cu sosirea primăverii!

Comentarii la subiect: