Noutăți

Campanie de sensibilizare și conștientizare a tinerilor cu privire la drepturile socio-economice pe piața muncii

    Vineri, 11 martie 2016, în incinta CFBC a avut loc o activitate de sensibilizare şi conştientizare privind competenţele cheie pentru piaţa muncii organizată de Asociaţia Obştească pentru Copii şi Tineret „Făclia” în cadrul proiectului educațional ”Abilitatea socio-economică a tinerilor”.
    La eveniment a participat Viceministrul Tineretului și Sportului dl Pavel Ianeţ, împreună cu dl Ion Donea Şeful Direcției Tineret din cadrul MTS.
    Activitatea a avut scopul de a informa tinerii din Colegiul Financiar-Bancar din Chișinău, despre oportunitatea de a-şi dezvolta competenţele necesare pentru piaţa muncii. Conţinutul programului este concentrat pe competenţele cheie pentru integrarea cu succes pe piaţa muncii din Republica Moldova și anume: planificare şi organizare; învăţare pe tot parcursul vieţii; eficienţă; soluţionare de probleme; comunicare în limbi străine; abordare pro-activă; flexibilitate şi perseverenţă; comunicare eficientă şi cooperare; rezistenţă la stres; independenţă în luarea deciziilor; antreprenoriat; orientare spre client.
    Echipa de voluntari din cadrul Asociației Obștești pentru Copii şi Tineret ”Făclia” au prezentat un spectacol educațional ”Azi absolvent - mâine angajat!”
    Evenimentul este parte a proiectului „Abilitarea socio-economică a tinerilor”, implementat de Asociaţia Obştească pentru Copii şi Tineret „Făclia”, cu suportul financiar al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, din cadrul Programului de Granturi  şi al Fundaţiei CNV International (din fondurile oferite de CNV Vakmensen).
 

Comentarii la subiect: