Noutăți

Workshop “Vreau un job în ţara mea”

     La data de 27 martie 2013, în incinta Colegiului Financiar-Bancar s-a desfăşurat workshop-ul “Vreau un job în ţara mea” în cadrul proiectului internaţional „Empowering Young People Connecting Europe” , la care au participat elevi din diferite instituţii: Colegiul de Transporturi, Colegiul Politehnic, Colegiul de Informatică, Şcoala profesională nr.1, Liceul prefesional nr.1.
Ne-au onorat cu prezenţa sa reprezentantul Oficiului Forţei de Muncă: Ala Cuciuc şi preşedintele ONG “Centis”- partener al proiectului. Coordonatorii workshop-ului: Claudia Plămădeală, Angela Botezatu, Aliona Şargo şi elevii Barbaroş Dumitru, Ceban Nicolae, Mâţă Irina şi Cauş Victoria, au pregătit pentru invitaţi activităţi în grup cu scopul de a informa elevii referitor la întocmirea corectă a CV-ului şi a scrisorii de motivaţie, cît şi modul de a se prezenta la un interviu de angajare.
Elevii au rămas cu emoţii pozitive cît şi cu cunoştinţe noi, care desigur pe viitor le vor fi un suport în momentul în care vor dori să se angajeze.
     Partenerul proiectului este KulturKontact Austria.

Comentarii la subiect: